vrijdag 28 september 2012

A day in giverny block of the month

Vandaag kreeg ik een nieuwsbrief binnen van quiltshop leur...en wat een beauty.....die nieuwsbrief?

Nee de foto van de nieuwe b.o.m. Quilt a day in giverny met stoffen van french general.

DAAR ga ik aan meedoen. Direct een mailtje gestuurd en ik kan niet wachten tot de eerste zending komt.

Maar in de tussentijd zal ik mij niet vervelen.....met dear jane als rode draad door mijn quiltleven en pocket of posies. Maar zeg nou zelf....hier moet je toch gewoon ook aan beginnen?

En ga jij er ook mee starten en heb je een blog? Laat het mij weten dan vol ik je steek voor steek.






woensdag 19 september 2012

winter in blogland



Vandaag las ik op de site van Bobbin over een gratis nieuw project namelijk WINTER IN BLOGLAND en binnenkort start dit al. Het gaat om een quilt die meerdere quiltsters hebben ontworpen. De volgende data ga ik dan ook in de gaten houden want de quilt wordt qua patroon in stappen uitgegeven:

- September 28: block 1 - Ellie's Quiltplace (Ellen & Mams)
- October 5: block 2 - 
Quilt House (InĂ©s & Marta)
- October 12: block 3 - 
Bobbin (Els)
- October 19: block 4 - 
The Log Cabin (Jacqueline)
- October 26: block 5 - 
Bobbin
- November 2: block 6 - 
The Log Cabin
- November 9: block 7 - Quilt House
- November 16: block 8 - Ellie's Quiltplace

Binnenkort wordt en stukje mysterie dus openbaar.....ik kijk er naar uit....julllie ook?

maandag 3 september 2012

Open dag Dotty

Afgelopen zaterdag ben ik naar de open dag geweest van quilt it en dotty....en wel met een speciale reden? Wat was die reden dan? Dat ik mij ging inschrijven voor het Dotty quiltweekend in 2013 en dat wil ik voor geen goud missen. En wat zo leuk was.....ik heb ook weer een aantal lieve dames van voorgaande jaren gezien (dus bijkletsen was nodig). Ook nieuwe quiltsters leren kennen....o.a.  Nelleke http://nellekequilt.blogspot.nl/ en Willy http://wilhelmina-quilts.blogspot.nl/.

En ik ben nu zo blij want dat die ochtend alleen al super was is wel duidelijk.....maar Nelleke verteld ook dat zij klaar is met de top van de quilt Pocket of Posies.....en laat ik nu al langer helemaal verliefd zijn op die quilt. Dus was denk ik.....ik koop haar patroon.....lig nu  al onder de brievenbus (bij wijze van) te wachten want binnenkort komt die post. En van Dotty heb ik al aardig wat stofjes gespaard.....die ik er allemaal in ga stoppen.

En gezocht op een afbeelding zodat jullie ook verliefd kunnen worden kwam ik deze tegen van jeannet....geweldig. http://quiltingjeannet.blogspot.nl/2010/05/finale-van-de-pockets-of-posies.html

Ga trouwens binnenkort beginnen met het sandwichen van de berries en bluebirds....zodat ik die straks (als het kouder wordt) kan gaan doorpitten

quiltgroetjes lydia