zondag 17 juni 2012

Quiltvriendin Ageeth en ik gingen....

samen op stap naar de quilthoeve in Naaldwijk.  En wat hebben we weer gesmuld...letterlijk en figuurlijk van de lapjes en de koffie met het lekkers. En na wat stofjes geaaid te hebben kocht Ageeth heel veel moois zie .....   http://me-and-my-needle.blogspot.nl/  en ik bleef natuurlijk niet achter (hihihihi). Binnenkort neem ik wel een foto maar ik kocht prachtige stof voor een stichery. Naast de DJ, de BB maak ik nu ook blokjes van de quilt love is van Rosalie Quinlan. Nu nog ergens een emmertje tijd vandaan halen.


En dan denk je dat je het weer even gehad hebt ...met leuke uitstapjes bedoel ik... maar nee...spontaan ben ik ook naar de QUIP dag in Antwerpen gegaan.

QUIP Quilten in public Antwerpen 16 juni 2012

Het begon met een oproep op het prikbord quilten. Ik had van quiltvriendin Ageeth begrepen dat er een quip dag zou zijn en op het prikbord stond er een vermeld in Antwerpen. Maar ja.....dat is niet naast de deur, dus plaatste ik een oproepje voor een quipdag in Nederland. Daar reageerde RIKA op en zij nodigde mij uit om zaterdagochtend om 09.30 uur op het station in Roosendaal samen de trein te nemen om naar Antwerpen te gaan. Afijn stond ik daar afgelopen zaterdag met mijn borduurring voor stichery, een quilttasje en een papier met daarop haar naam, want ik kende haar verder niet (dacht ik). En ja hoor daar zag Rika ineens haar naam staan en kwam ze spontaan naar mij toe. En mijn "blinddate"bleek een oude bekende te zijn, want ze was ooit op een prikborddag geweest in Oud-Beijerland. Toch wel met wat spanning in de buik stapten wij in de trein naar Belgie. Op het station antwerpen centraal aangekomen moesten wij even zoeken, maar waren beslist niet de enige. In totaal zijn ongeveer 77 dames gekomen...Sommeke en de andere die dit organiseerde hartelijk dank....want het was een fantastische dag en we hebben wat bekijks gekregen zeg voor het quilten. En nu maar hopen dat het virus is overgeslagen. Wij hebben in ieder geval elkaar weer geinspireerd.






maandag 4 juni 2012

Top is klaar thimbleberries

Yes....de top is klaar van de quilt garden glory van thimbleberry. Heb er met plezier aan gewerkt o.a. tijdens een quiltweekend bij Dotty. En afgemaakt op mijn pfaff. Het is een quilt met prachtige stoffen en gekocht als pakket. Verder ben ik ook bezig met Dear Jane met veel thimberry stoffen in het groen, bruin en oker geel.